Our website use cookies to improve and personalize your experience and to display advertisements (if any). Our website may also include cookies from third parties like Google Adsense, Google Analytics, YouTube. By using this website, you consent to the use of cookies. We've updated our Privacy Policy, please click on the button beside to check our Privacy Policy.

Bashtova's Castle

kontakt

Për të kontaktuar, mjafton të përdorni këtë formular.

Nëse keni një pyetje, një sugjerim, kërkoni informacion, dëshironi të na informoni për diçka.

Na sugjeroni faqe interneti, fb, foto dhe ne do di vendosim këtu duke e pasqyruar sa më bukur kalanë e Bashtovës.

Në mesazh mund të na shkruani, nëse dëshironi, edhe një artikull të plotë ose nëse mendoni se mund të jepni nje kontribut duke shkruar artikuj mbi kalanë e Bashtovës dhe zonës përreth na kërkoni që t’ju rregjistrojmë si anëtar/e dhe në këtë mënyrë do të mund të publikoni artikuj me emrin tuaj pasi të jenë verifikuar nga administratori i faqes.

Përdorni formularin në vijim dhe do tju përgjigjemi sa më parë të mundemi.