Event kulturor ne kalane e Bashtoves – Zbulo Bashtoven

bashtova-castle-kalaja-bashtoves-ristylephotography

Zbulo Bashtoven

When:
02/06/2019 @ 07:00 – 17:00 Europe/Tirane Timezone
Where:
Zbulo Bashtoven
Vile-Bashtove rruga plazhit
Cost:
Free
Contact:
into Albania – ODA- Open Doors for Albania
0684427587
Events – Evente ne Kalane e Bashtoves
Zbulo Bashtoven @ Zbulo Bashtoven

Në datën 2 Qershor shoqata ODA në bashkëpunim me Këshillin e Qarkut Tiranë dhe banorët e zonës së Kavajës, (duke patur në fokus trashëgiminë kulturore shqiptare) organizon eventin:
#ZBULOBASHTOVËN
Duke u nisur nga karakteristikat e veçanta, të kësaj kalaje e për ta kthyer atë në një destinacion turistik të përhershëm, do të organizojmë një festë me pjesemarrje sa me të gjerë, animacion, muzikë, ciceron, piknik etj. e cila do të pasqyrohet online në media me synimin e rikthimit të saj të përvitshëm.

#ZbuloBashtovën
#ODA
#turizëmdhekulturë
#festnëBashtovë
#Kavajë

On June 2, the ODA association, in cooperation with the Tirana Regional Council and residents of the Kavaja area, (focusing on the Albanian cultural heritage) organizes the event:
#ZBULOBASHTOVËN
Starting from the unique features of this fortress and turning it into a permanent tourist destination, we will organize a party with broader participation, animation, music, guided tour, picnic etc. which will be reflected online in media with a view to its perennial return.

Into Albania

Published by

Vile-Bashtova

Always on seek of perfect photo and image representing a theme, page, post or story, which explain better the fact. Between photos and video makes reflections to produce a well standing story. Pasionate for website building to put all the mix IN. Following some good rules and giving out his own style.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *